به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، مسابقات فوتبال گل کوچک جشنواره ورزشی پاییزه دانشگاه گرمسار به مناسبت روز دانشجو به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه با هدف استعدادیابی، بالا بردن روحیه نشاط، شادابی و سلامتی دانشجویان و ایجاد دوستی و صمیمیت در یک فضای رقابتی سالم برگزار گردید.
این مسابقات در محل زمین چمن مصنوعی دانشگاه با حضور بیش از ۵0 نفر از دانشجویان پسر در قالب ۱۱ تیم در ۳ گروه به مدت یک هفته از تاریخ ۱۳ لغایت ۲۰ آذر ماه به صورت دوره ای و حذفی برگزار شد که پس از انجام ۲۳ بازی، تیمهای برتر انتخاب شدند.
تیم اول: صنعت نفت شهر ری- تیم دوم : گرمسار یونایتد – تیم سوم: پیشکسوتان
اعضای هیات رئیسه دانشگاه پس از بازی فینال دانشجویان و انتخاب تیم های برتر با حضور در سالن جلسات پرفسور کردوانی از تیم های برتر و بازیکن اخلاق تجلیل به عمل آوردند.
در ادامه دکتر سید مجتبی حسینی فرد رییس دانشگاه که بارها در میان دانشجویان در حین مسابقات حضور داشتند و از نزدیک روند مسابقات را رصد می نمودند ضمن تقدیر از دانشجویان بیان داشتند ورزش در فرهنگسازی نقش مؤثر و کلیدی دارد و موجبات شور و شعف و نشاط میشود و جامعه دانشگاهی و دانشجویان باید به این باور برسند که در همه ایام زندگی فعالیت و تحرک بدنی را مدنظر قرار دهند و منحصر به مسابقات نباشند تا بتوانند با ارتقای سطح سلامتی، در علم آموزی و تحقیق و پژوهش نیز مؤثر واقع شوند .
دانشگاه نیز از این اقدامات اداره تربیت بدنی حمایت و برای ورزش دانشجویان بودجه جداگانه ای اختصاص داده است که امیدواریم دانشجویان با برنامه ریزی های منظم بتواند در این مسابقات شرکت نمایند.



