رئیس دانشکده فنی و مهندسی گرمسار از اخذ مجوز راه اندازی دو رشته جدید خبر داد
به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی گرمسار، شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی در رشته های «مهندسی شیمی» و «مهندسی انرژی » از مهر ماه ۱۴۰۳ در دانشکده فنی و مهندسی گرمسار موافقت نمود.
دکتر سید مجتبی حسینی فرد رئیس دانشکده فنی و مهندسی گرمسار با اعلام این خبر در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه افزود: بر اساس پیگیری های صورت گرفته و درخواست به شورای گسترش آموزش عالی مطابق با ظرفیت ها و امکانات موجود در دانشکده با پذیرش دانشجو در رشته “مهندسی شیمی” و “مهندسی انرژی” از مهرماه سال جاری در این واحد دانشگاهی موافقت گردید.
دکتر حسینی فرد با اظهار اینکه اخذ رشته های جدید در دانشگاه ها می تواند به توسعه و شکوفایی شهرستان نیز کمک کند افزود : این اتفاق مهم بر اساس تربیت نیروی انسانی و نیاز منطقه شکل گرفته است و امیدواریم در آینده نیز بتوانیم با توجه به نیاز منطقه و دانشجویان، رشته های جدیدی را در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه راه اندازی نماییم.
وی عنوان نمود: دانشکده فنی و مهندسی گرمسار خود را موظف می داند تا با ارتقای کمی و کیفی امکانات، فعالیت ها و اساتید خود در راستای تربیت دانشجویان توانمند اقدام نماید. رئیس دانشکده فنی و مهندسی گرمسار ضمن دعوت از دانش آموزان شهرستان گرمسار که قرار است امسال در کنکور سراسری در رشته ریاضی و فیزیک آزمون بدهند جهت انتخاب دانشکده فنی و مهندسی گرمسار برای ادامه تحصیل خود در مقطع کارشناسی انتخاب نمایند.