سه شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۲

کانون های فرهنگی و هنری

به اطلاع کلیه دانشجویان علاقمند به تشکیل کانون­های فرهنگی و هنری می­رساند متقاضیان در صورت تمایل می­توانند درخواست کتبی خود را به معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، مبنی بر درخواست راه ­اندازی و تشکیل کانون­های هنری و فرهنگی خود در حوزه­های (طراحی و نقاشی/گرافیک/ موسیقی/ ادبی) به ایمیل ugsr.sc.uni@gmail.com  ارسال نمایند.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید:

کانون های دانشجویی

—————————————————————————————————————————————————–

دوره های آموزشی هنری مبانی طراحی و  آنالیز رنگ

IMG_20191215_080821

———————————————————————————————————————————————-

ویژه برنامه روز آتش نشان

کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه گرمسار با همکاری امور فرهنگی دانشگاه ویژه برنامه روز آتش نشان را در مسجد دانشگاه گرمسار برگزار نمود.

در این مراسم جناب آقای قندالی  از آتش نشان های دلیر شهرستان گرمسار  ضمن اشاره به اهمیت آموزش  امداد و نجات در آتش سوزی ها  ، چگونگی تشکیل آتش، ایمنی حریق  ،  انواع  مواد آتش زا  و طریقه ی اطفا هر کدام را به تفصیل توضیح دادند. سپس طی جلسه ای عملی در محوطه مسجد دانشگاه ، دانشجویان با انواع کپسول های آتش نشانی و کاربرد آنها آشنا شدند. همچنین در این مراسم با ایجاد آتش در تشتک مخصوص ، دانشجویان با کپسول های متناسب با ماهیت مواد سوختنی آتش را خاموش کردند.

۲۰۱۹۱۰۰۵_۱۶۳۶۵۱   ۲۰۱۹۱۰۰۵_۱۶۴۱۳۹

برگزاری کارگاه ادبیات خلاق

مدرس: مجتبی نیک سرشت

کارگاه ادبیات خلّاق ، روزهای چهارشنبه هر هفته در ساختمان آموزشی دانشکده از ساعت۱۳:۳۰ الی۱۵:۰۰ برگزار شد.

نقد آثار ادبی، نقد اجتماعی- ادبی، بحث پیرامون مسائل  مختلف حوزه زبان و ادبیات فارسی، تحلیل آثار ادبی ، الفبای شعر و کتابخوانی و معرفی کتاب، از جمله مواردی بود که در این کارگاه با دانشجویان مطرح و به آنها آموزش داده می شد.

۲۰۱۹۰۵۰۱_۱۴۵۰۰۴ (1)

——————————————————————————————

برگزاری نمایشگاه نقاشی هنرجویان

رهایی یک ذهن زیبا

به همت امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، گروهی از دانشجویان و هنرجویان شرکت­ کننده در دوره­ های آموزشی طراحی و نقاشی، نمایشگاهی با عنوان «رهایی یک ذهن زیبا» برگزار و آثار خود را از روز شنبه مورخ ۹۸/۲/۲۸ لغایت سه شنبه ۹۸/۲/۳۱ به نمایش گذاشته­ اند.

سرپرست گروه: آقای عطا فیضی­ زاده

هنرجویان شرکت­ کننده در نمایشگاه : آلما صفوی زاده- زهرا افروز- مریم مطهرنژاد- مریم شاهی- دارا کشاورز- فائزه جهانی- روژیتا بابکری.

لازم به ذکر است این آثار در سبک­ های مختلف رئال، تصویرسازی، امپرسیونیسم، ماندالا، پرتره و مدرن ارائه شده است. این نمایشگاه تاکنون با استقبال خوبی از سوی دانشجویان و استادان مواجه شده است.

* دانشجویان و کارکنان و استادان محترم می توانند تا پایان ساعت ادارای روز سه شنبه ۹۸/۲/۳۱ از این نمایشگاه بازدید به عمل آورند.*

۲۰۱۹۰۵۱۸_۱۰۵۰۳۱   ۲۰۱۹۰۵۱۸_۱۰۵۰۴۶ (1)

—————————————————————————————————–

برگزاری مجمع عمومی کانون دانشجویی هلال احمر

مجمع عمومی کانون دانشجویی هلال احمر در تاریخ ۹۷/۱۰/۴ برگزار شد

این مجمع با هدف عضوگیری و برگزاری انتخابات شورا اجرایی کانون و با همکاری مسئول  سازمان جوانان جمعیت هلال احمر شهرستان گرمسار و تعدادی از داوطلبین برگزار گردید.

در این جلسه، خانم پازوکی مسئول سازمان جوانان جمعیت هلال احمر شهرستان با برشمردن اهداف این سازمان احمر گفت: تلاش برای تسکین آلام بشری ، تامین احترام انسان ها و کوشش در جهت برقراری دوستی و روابط انسانی و بی طرفی و بی غرضی از اهداف سازمان است و تمام کسانی که بعنوان داوطلب با سازمان همکاری می کنند حقوق و مزایایی دریافت نکرده و صرفا براساس انسان دوستی خودشان و برای خشنودی خداوند است و کاری که درجهت رضای خداوند انجام می شود صد البته که اجری بزرگتر و با ارزش تر دارد.

ایشان در ادامه با تاکید به اهمیت دانشگاه دولتی در شهرستان گرمسار افزود: دانشگاه گرمسار برای ما بسیار با اهمیت است چون مطمئن هستیم جوانانی باهوش ، خلاق با پشتکار زیاد وارد دانشگاه می شوند و می توانیم از این جوانان مستعد استفاده کنیم.

در ادامه افراد واجد شرایط برای نامزدی عضویت شورای اجرایی کانون که قبلا ثبت نام کرده بودند معرفی شده و برنامه ها و اهداف آتی خود را شرح دادند.

سپس انتخابات با نظارت معاونت محترم فرهنگی – دانشجویی و یکی از کارشناسان این حوزه انجام شد.

از بین کاندیدها آقای علی محمدی، محمد خالقی ، علی رضا عاشوری و خانم ها: فاطمه احمدی پور و آرزو فخاری بعنوان اعضاء اصلی شورا انتخاب شدند و همچنین آقای سعید طالب دعایی و محمدرضا شاه حسینی بعنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند.

اعضاء شورا طی نشستی جداگانه در دفتر معاونت فرهنگی، چیدمان اعضاء را بر اساس چارت ساختار تشکیلاتی کانون به شرح ذیل انتخاب کردند.:

آقای محمد خالقی: دبیر

خانم آرزو فخاری: جانشین دبیر