پیام تبریک رئیس دانشگاه گرمسار به مناسبت دهه فجر

بهمن ۱۳, ۱۳۹۹

به گزارش روابط عمومی دانشگا گرمسار، دکتر لحمیان ریاست محترم دانشگاه، با صدور پیامی فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر و پیروزی انقلاب اسلامی را به مردم ولایت مدار و شهید پرور و جامعه دانشگاهی تبریک گفت. بسم الله الرحمن الرحیم “والفجر و لیال عشر..” دهه مبارک فجر به عنوان نماد اراده ملت عدالت […]

“والفجر و لیال عشر..”

OIP0NSDK1C4

دهه مبارک فجر به عنوان نماد اراده ملت عدالت طلب و خاستگاه تبلور ارزشهای اسلامی و ملی، نمود به ثمر رسیدن ایثار و از جان گذشتگی مردم آزاده ی ایران زمین است که در برابر خودکامگی، شخص محوری و ذلت پذیری به پا خواسته و انقلاب اسلامی ایران را به سرمنزل مقصود رساندند. بدون تردید پایداری انقلاب اسلامی ایران نتیجه بینش عمیق توحیدی و مبتنی بر اموزه های عدالت محور اسلام است و شکوفایی درخت تنومند انقلاب را مرهون ایثار شهدای عزیزی هستیم که با فدا نمودن خویشتن، ثمره اراده ملت مسلمان ایران را حفظ نمودند.

اینجانب فرا رسیدن ایام فرخنده و مبارک دهه فجر را به تمامی ملت شریف و شهید پرور ایران و به خصوص اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشگاه گرمسار تبریک و تهنیت عرض نموده و با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان بهمن ۵۷ با ارمان های امام راحل (ره) و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تجدید میثاق نموده و امید است با تلاش مضاعف در جهت تهذیب، خودسازی و علم اندوزی در ارتقای سطح علمی و پیشبرد اهداف ایران اسلامی مثمرثمر باشیم.