گرامی داشت روز کارمند در دانشگاه گرمسار

شهریور ۴, ۱۳۹۴

به مناسبت چهارم شهریور ماه روز کارمند، مراسمی در دانشگاه گرمسار برگزار و از کارکنان دانشگاه تقدیر و تشکر به عمل آمد. در ابتدای این مراسم، آقای داود احمدی معاونت دانشگاه گرمسار، ضمن خوشامد گویی و ابلاغ سلام ریاست دانشگاه، میلاد با سعادت حضرت امام رضا(ع) و هفته دولت را به کارمندان این دانشگاه تبریک گفته، […]

در ابتدای این مراسم، آقای داود احمدی معاونت دانشگاه گرمسار، ضمن خوشامد گویی و ابلاغ سلام ریاست دانشگاه، میلاد با سعادت حضرت امام رضا(ع) و هفته دولت را به کارمندان این دانشگاه تبریک گفته، از زحمات آنان در یکسال گذشته تقدیر نمودند.ایشان همچنین رهنمودهایی برای عملکرد بهتر در سال تحصیلی پیش رو خطاب به پرسنل دانشگاه بیان داشتند.

در ادامه این مراسم، آقای کلینی مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه نیز به نوبه خود مناسبتهای فوق را تبریک گفتند.

در خاتمه، با اهدای لوح تقدیر و شاخه های گل از کارمندان تقدیر بعمل آمد.

IMG_3224     IMG_3220

IMG_3227     IMG_3223