کسب مقام در مسابقات کاراته دانشگاههای منطقه ۹ کشور توسط دانشجوی رشته مهندسی نفت دانشگاه گرمسار

دی ۲, ۱۳۹۸

“علی قدس” دانشجوی رشته “مهندسی نفت” مقام دوم را درمسابقات کاراته دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور کسب کردند. مسابقات کاراته دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور با حضور ۱۰ تیم از دانشگاه های منطقه ۹ کشور  از ۲۷ آذر تا بیست و نهم آذر ۱۳۹۸ برگزار گردید. این رقابت […]

این رقابت ها با حضور ۱۰ تیم از دانشگاه های منطقه ۹ کشور در سالن ورزشی فجر دانشگاه سمنان و در دو بخش کاتا و کومیته برگزار گردید.

نفرات اول هر وزن و نفرات اول کاتا تیمی و انفرادی این دوره از رقابت ها به پانزدهمین المپیاد کشوری دانشجویان که تابستان ۱۳۹۹ در دانشگاه گیلان برگزار می شود، راه یافتند.

URIV7021