چهارمین جشنواره بورس ایده ها

بهمن ۱۷, ۱۳۹۴

مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه سمنان با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان در راستای تحقق کسب ایده ها در زمینه انرژی و ارتقاء سطح علمی دانشجویان و علاقه مندان در حوزه انرژی و گسترش فناوری، خلاقیت و ایده پروری همه ساله اسفند ماه اقدام به برگزاری جشنواره بورس ایده ها درحوزه انرژی در ۸ […]

مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه سمنان با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان در راستای تحقق کسب ایده ها در زمینه انرژی و ارتقاء سطح علمی دانشجویان و علاقه مندان در حوزه انرژی و گسترش فناوری، خلاقیت و ایده پروری همه ساله اسفند ماه اقدام به برگزاری جشنواره بورس ایده ها درحوزه انرژی در ۸ محور می نماید، که به شرح ذیل برگزار می شود :

محور های جشنواره :

1. تکنولوژی های نوین انرژی
  2. تکنولوژی های انرژی هسته های
  3. اقتصاد، انرژی و محیط زیست
  4. صرفه جویی و بهینه سازی انرژی
  5. انرژی های تجدید پذیر
  6. صنایع نفت، گاز و پتروشیمی
  7. صنعت آب و برق
  8. انرژی و بحران آب

علاقه مندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در جشنواره به آدرس اینترنتی ذیل مراجعه نمایند :

www.karafarini.semnan.ac.ir