پیام رئیس دانشگاه گرمسار به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس

مهر ۱, ۱۳۹۹

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار در آستانه ی آغاز چهلمین سالگرد دفاع مقدس، دکتر رضا لحمیان رئیس دانشگاه در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و نام شهیدان گرانقدر هشت سال دفاع مقدس، از تمامی رزمندگان، ایثارگران و آزادگان سرافراز ایران اسلامی که با جان فشانی های با ارزششان حماسه این ملت را رقم زدند، قدردانی نمود. […]

متن پیام دکتر لحمیان:

بسم ربّ الشهداء و الصدیقین

هفته دفاع مقدس گنجینه پر افتخاری هم برای گذشتگان و هم آیندگان کشورمان است و گرامیداشت هفته دفاع مقدس فرصتی ارزشمند برای ترویج ارزش های بجا مانده از آن روزهای مقدس و پرشور است.

آزادی، استقلال و عزت جهانی کنونی ایران اسلامی مرهون خون پاک شهدا به ویژه شهدای هشت سال دفاع مقدس است که ثابت کردند با اتحاد و همبستگی، هیچ قدرتی قادر به دست اندازی به مرزهای مقدس کشور نخواهد بود همانطور که امروزه علیرغم فشارهای شدید اقتصادی، مردم با بصیرت و ولایت مدار کشورمان، مقابل تحریم‌ها و تهدیدها ایستاده‌اند.

این روزها با شیوع ویروس منحوس کرونا شاهد تکرار حماسه سال های دفاع مقدس هستیم و میبینیم که کادر درمان همانند ایثارگران ۸ سال دفاع مقدس ازجان خود مایه گذاشته و با خدمت و ایثار، بار دیگر در صحنه تاریخ این سرزمین می درخشند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و نام شهیدان گرانقدر ۸ سال دفاع مقدس، از تمامی رزمندگان، ایثارگران و آزادگان سرافراز ایران اسلامی که با جان فشانی های با ارزششان حماسه این ملت را رقم زدند، قدردانی می نمایم و امیدوارم در سایه عنایات حضرت ولیعصر(ع) پیروز و سربلند باشند.