پیام رئیس دانشگاه به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

شهریور ۸, ۱۴۰۰

بسم الله الرحمن الرحیم دوم تا هشتم شهریورماه که در تقویم ایران اسلامی به نام دولت نام‌گذاری شده است، یادآور تلاش‌های مجاهدانه معلمان بزرگ ایمان و عمل، شهیدان رجایی و باهنر و نمادی است ماندگار از تجلی وحدت ملت و دولت در مسیر پیشرفت و سرافرازی در تاریخ پرافتخار انقلاب شکوهمند ایران اسلامی. هفته دولت، […]

بسم الله الرحمن الرحیم

دوم تا هشتم شهریورماه که در تقویم ایران اسلامی به نام دولت نام‌گذاری شده است، یادآور تلاش‌های مجاهدانه معلمان بزرگ ایمان و عمل، شهیدان رجایی و باهنر و نمادی است ماندگار از تجلی وحدت ملت و دولت در مسیر پیشرفت و سرافرازی در تاریخ پرافتخار انقلاب شکوهمند ایران اسلامی. هفته دولت، فرصتی است برای مرور داشته‌های گرانبهای دولت شهید رجایی و پویش و کوشش در جهت رسیدن به یک مجموعه عدالت محور و متعهد و متدین برای خدمت خالصانه به جامعه.
اینجانب ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره این شهیدان والا مقام، هفته دولت و روز کارمند را به همه دولت‌مردان خدوم و مجموعه اداری و اجرایی میهن اسلامی‌مان و به طور خاص همکاران عزیز خودم در دانشگاه گرمسار تبریک عرض نموده و آرزومندم، ایشان در راستای گسترش جامعه‌ای موفق و پیشرو خیزش بلندی داشته و با عنایت معبود بی همتا و پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در جهت تحقق اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی موفق و مؤید باشند.

رضا لحمیان
رئیس دانشگاه گرمسار