پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه به دانشجویان جدیدالورود

آذر ۲, ۱۳۹۹

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، پیام تبریک دکتر رضا لحمیان ریاست محترم دانشگاه به دانشجویان جدیدالورود در سال تحصیلی جدید به شرح ذیل می باشد: بسمه تعالی ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن بهار علم و دانش و آغاز سال تحصیلی جدید به کلیه دانشجویان و عرض خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود، سلامتی، بهروزی […]

430713.tif

بسمه تعالی

ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن بهار علم و دانش و آغاز سال تحصیلی جدید به کلیه دانشجویان و عرض خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود، سلامتی، بهروزی و موفقیت تحصیلی شما عزیزان را از خداوند متعال خواهان هستیم. امید است به فضل الهی، در طول سال تحصیلی جدید در جهت تهذیب، خود سازی و علم اندوزی، تلاش مضاعف نموده و در آینده با علم و معرفت بیشتر در جهت پیشرفت کشور عزیزمان ایران اسلامی مثمر ثمر باشید.