ویژه برنامه روز آتش نشان

مهر ۱۴, ۱۳۹۸

کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه گرمسار با همکاری امور فرهنگی دانشگاه ویژه برنامه روز آتش نشان را در مسجد دانشگاه گرمسار برگزار نمود. در این مراسم جناب آقای قندالی از آتش نشان های دلیر شهرستان گرمسار ضمن اشاره به اهمیت آموزش  امداد و نجات در آتش سوزی ها  ، چگونگی تشکیل آتش، ایمنی حریق، […]

در این مراسم جناب آقای قندالی از آتش نشان های دلیر شهرستان گرمسار ضمن اشاره به اهمیت آموزش  امداد و نجات در آتش سوزی ها  ، چگونگی تشکیل آتش، ایمنی حریق،  انواع  مواد آتش زا و طریقه ی اطفا هر کدام را به تفصیل توضیح دادند. سپس طی جلسه ای عملی در محوطه مسجد دانشگاه، دانشجویان با انواع کپسول های آتش نشانی و کاربرد آنها آشنا شدند. همچنین در این مراسم با ایجاد آتش در تشتک مخصوص، دانشجویان با کپسول های متناسب با ماهیت مواد سوختنی آتش را خاموش کردند.

۲۰۱۹۱۰۰۵_۱۷۰۷۳۸   ۲۰۱۹۱۰۰۵_۱۶۴۰۲۰

۲۰۱۹۱۰۰۵_۱۶۴۱۳۹   ۲۰۱۹۱۰۰۵_۱۶۳۶۵۱