نهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور آغاز به کار کرد

اسفند ۱۲, ۱۳۹۴

نهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور در دانشگاه تهران افتتاح شد. این جشنواره از  ۱۱ تا ۱۳ اسفندماه با شرکت نشریات دانشجویی دانشگاه های مختلف در حال برگزاری است. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، نهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور در دانشگاه تهران افتتاح شد. این جشنواره از  ۱۱ تا ۱۳ اسفندماه ادامه دارد. در این جشنواره […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، نهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور در دانشگاه تهران افتتاح شد. این جشنواره از  ۱۱ تا ۱۳ اسفندماه ادامه دارد. در این جشنواره حائزان رتبه های برتر محورهای ۲۴ گانه بخش آثار برتر، محورهای ۱۴ گانه بخش نشریات برتر و نیز ۴ محور بخش ویژه معرفی و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

قابل ذکر است که دکتر سید ضیا هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر ایرجی مدیر کل فرهنگی وزارت علوم و دکتر علامه مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت با حضور در نمایشگاه آثار نشریات دانشجویی، از غرفه‌های نشریات دانشجویی دانشگاه‌های مختلف بازدید و با دانشجویان اهل قلم و رسانه گفت‌وگو کردند.