نشست قائم مقام و معاونت دانشجوئی دانشگاه با دانشجویان

آبان ۲۳, ۱۳۹۵

قائم مقام محترم دانشگاه به همراه معاونت محترم دانشجوئی-فرهنگی دانشگاه به منظور حل مشکلات صنفی دانشجویان در نشستی با آنان شرکت نمودند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در این نشست صمیمانه که در اتاق کنفرانس دانشگاه گرمسار برگزار شد، دانشجویان رشته های مختلف تک تک نسبت به بیان مشکلات خود در زمینه های مختلف […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در این نشست صمیمانه که در اتاق کنفرانس دانشگاه گرمسار برگزار شد، دانشجویان رشته های مختلف تک تک نسبت به بیان مشکلات خود در زمینه های مختلف اداری و دانشجوئی اقدام، و پیشنهاداتی جهت رفع آنها اعلام نمودند.

در ادامه، مسئولین دانشگاه نیز هرکدام به نوبه خود نسبت به چگونگی برخورد با مشکلات و در نظر گرفتن راه حلهای پیشنهادی دانشجویان و حل مشکلات قول مساعد دادند.

img_7059   img_7050

img_7057   img_7053