نحوه توزیع وعده های غذایی افطار و سحری در ماه مبارک رمضان

اردیبهشت ۱۱, ۱۳۹۸

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند: در ایام ماه مبارک رمضان همچون سالهای گذشته وعده های غذایی «افطار» و «سحری روز بعد» به طور همزمان توزیع می‌گردد. محل توزیع وعده های غذایی فوق الذکر برای کلیه دانشجویان پسر و نیز دانشجویان دختری که ساکن خوابگاه نیستند، ساختمان مرکزی دانشگاه واقع در بلوار شهید بهشتی […]

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند:

محل توزیع وعده های غذایی فوق الذکر برای کلیه دانشجویان پسر و نیز دانشجویان دختری که ساکن خوابگاه نیستند، ساختمان مرکزی دانشگاه واقع در بلوار شهید بهشتی می باشد.

غذای دانشجویان دختر ساکن خوابگاه کوثر نیز همچون گذشته به آن خوابگاه ارسال خواهد شد. ضمناَ، همچون سالهای گذشته در هر روز وعده افطار همانروز به همراه وعده سحری روز بعد به دانشجویان تحویل خواهد شد.

ضمناً، به اطلاع می‌رساند که کلیه دانشجویان دختری که در خوابگاه ساکن هستند، جهت رزرو وعده «سحری روز بعد» ، میبایست در «سلف خواهران» اقدام به رزرو نمایند.بدیهی است که وعده سحری نیز به همراه وعده افطاری در محل خوابگاه تحویل آنان خواهد شد.

سایر دانشجویان دختر نیز که اقدام به رزرو وعده «سحری روز بعد» در «سلف خواهران» نموده و می‌خواهند که غذای خود را در ساختمان مرکزی دریافت نمایند می‌بایست تا قبل از ساعت : ۱۰:۰۰ صبح شنبه هر هفته و یا تا ساعت ۱۰:۰۰ صبح همانروز به آقای مداحی مراجعه نمایند تا هماهنگیهای لازم جهت تحویل غذای آنان در ساختمان مرکزی انجام شود، در غیر اینصورت غذای آنان نیز به خوابگاه ارسال خواهد شد.

لازم به ذکر است که زمان توزیع غذا در ساختمان مرکزی، برای کلیه دانشجویان همانند گذشته از ساعت ۱۸:۳۰ الی ۱۹:۳۰ خواهد بود.