نحوه توزیع وعده های غذایی افطار و سحری در ماه مبارک رمضان

خرداد ۲, ۱۳۹۶

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند: در ایام ماه مبارک رمضان همچون سالهای گذشته وعده های غذایی «افطار» و «سحری روز بعد» به طور همزمان و از ساعت ۱۸:۳۰ الی ۲۰:۰۰ توزیع می گردد. محل توزیع وعده های غذایی فوق الذکر برای کلیه دانشجویان پسر و نیز دانشجویان دختری که ساکن خوابگاه نیستند، ساختمان […]

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند:

محل توزیع وعده های غذایی فوق الذکر برای کلیه دانشجویان پسر و نیز دانشجویان دختری که ساکن خوابگاه نیستند، ساختمان مرکزی دانشگاه واقع در بلوار شهید بهشتی می باشد.

غذای دانشجویان دختر ساکن خوابگاهها نیز همچون گذشته به خوابگاهها ارسال خواهد شد.

لازم به ذکر است که در هر روز وعده افطار همانروز به همراه وعده سحری روز بعد به دانشجویان تحویل خواهد شد.

دانشجویان می بایست به هنگام رزرو غذا این نکته را در نظر داشته باشند که وعده شام آنها به معنای افطاری همانروز و وعده ناهار مندرج در سامانه به منزله غذای سحری روز بعد می باشد.

بعنوان مثال، در روز شنبه مورخ ۹۶/۳/۶ که ناهار «چلوخورشت قیمه سیب زمینی» و شام «زرشک پلو بامرغ+سوپ جو» قید شده، به این معناست که افطار روز ۶ خرداد ماه «زرشک پلو با مرغ+سوپ جو» و وعده سحری روز ۷ خرداد «چلو خورشت قیمه سیب زمینی» می باشد.