نحوه توزیع وعده سحری دانشجویان دختر

اردیبهشت ۱۴, ۱۳۹۸

به اطلاع می‌رساند که کلیه دانشجویان دختری که در خوابگاه ساکن هستند، جهت رزرو وعده «سحری روز بعد» ، میبایست در «سلف خواهران» اقدام به رزرو نمایند.بدیهی است که وعده سحری نیز به همراه وعده افطاری در محل خوابگاه تحویل آنان خواهد شد. سایر دانشجویان دختر نیز که اقدام به رزرو وعده «سحری روز بعد» […]

سایر دانشجویان دختر نیز که اقدام به رزرو وعده «سحری روز بعد» در «سلف خواهران» نموده و می‌خواهند که غذای خود را در ساختمان مرکزی دریافت نمایند می‌بایست تا قبل از ساعت : ۱۰:۰۰ صبح شنبه هر هفته و یا تا ساعت ۱۰:۰۰ صبح همانروز به آقای مداحی مراجعه نمایند تا هماهنگیهای لازم جهت تحویل غذای آنان در ساختمان مرکزی انجام شود، در غیر اینصورت غذای آنان نیز به خوابگاه ارسال خواهد شد.