نایب قهرمانی تیم فوتسال دانشگاه گرمسار

خرداد ۱, ۱۳۹۵

تیم فوتسال دانشگاه گرمسار به مقام دوم مسابقات دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی شهرستان دست پیدا کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، مسابقه فینال با حضور قائم مقام و معاونان دانشگاه و در مقابل تیم دانشگاه ادیبان برگزار می شد. دراین مسابقه ابتدا تیم دانشگاه گرمسار ۱ بر صفر پیش افتاد اما با دریافت کی […]

دراین مسابقه ابتدا تیم دانشگاه گرمسار ۱ بر صفر پیش افتاد اما با دریافت کی گل، در نهایت نیمه اول با حساب ۱ بر ۱ مساوی به پایان رسید. در نیمه دوم اما با دریافت ۳ گل دیگر مسابقه با حساب ۴ بر ۱ به سد دانشگاه ادیبان به پایان رسید.

در مسابقه رده بندی هم که پیش از این بازی برگزار شد، تیم دانشگاه علاءالدوله موفق شد با یک گل از سد تیم فوتسال مؤسسه آموزش عالی ایوانکی عبور کرده و به مقام سوم دست پیدا کند.

در مراسم اختتامیه این مسابقات که با حضور مسئولان دانشگاههای شرکت کننده در این مسابقات برگزار شد، با اهدای مدال و جوایز نقدی از تیمهای برتر تقدیر به عمل آمد.

422134804_146528-1   422319687_147024-1

1   423710840_46697-1