مهلت ثبت نام انواع وام های دانشجویی امروز به اتمام می رسد

شهریور ۲۰, ۱۳۹۵

مهلت ثبت‌نام انواع وام‌های دانشجویی برای سال تحصیلی جدید، امروز شنبه ۲۰ شهریور به اتمام می رسد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، دانشجویان برای ثبت‌نام انواع وام‌های دانشجویی، سال تحصیلی جدید تا امروز شنبه ۲۰ شهریور ماه فرصت دارند. دانشجویانی که تاکنون برای دریافت وام ثبت‌نام نکرده‌اند، می‌توانند برای ثبت‌نام تا پایان امروز، ۲۰ […]

دانشجویانی که تاکنون برای دریافت وام ثبت‌نام نکرده‌اند، می‌توانند برای ثبت‌نام تا پایان امروز، ۲۰ شهریورماه به سایت صندوق رفاه دانشجویان به نشانی اینترنتی www.swf.ir مراجعه کرده و نسبت به ثبت نام اقدام کنند.