مسیرهای سرویسهای دانشجوئی ترمینال گرمسار در سال تحصیلی جدید(ویرایش جدید)

بهمن ۱۸, ۱۳۹۵

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند، اسامی رانندگان، شماره تلفن و مسیر «سرویسهای دانشجوئی ترمینال اتوبوسرانی گرمسار» به شرح جدول ذیل اعلام می گردد. لازم به ذکر است که این سرویسها از سوی ترمینال مسافربری گرمسار جهت رفاه حال دانشجویان و صرفا یکبار در روز و برای شرکت در اولین ساعت کلاس هر روز برقرار شده […]

لازم به ذکر است که این سرویسها از سوی ترمینال مسافربری گرمسار جهت رفاه حال دانشجویان و صرفا یکبار در روز و برای شرکت در اولین ساعت کلاس هر روز برقرار شده است (رسیدن به کلاس ساعت ۸ صبح). در سایر زمانهای و جهت برگشت به تهران این سرویسها برقرار نیستند.

ضمناً، دانشگاه هیچگونه مسئولیتی درباره سرویسها بر عهده ندارد.

لطفا جهت اطلاع از ساعت دقیق حرکت سرویسها با استفاده از تلفنهای اعلامی، با راننده ها تماس حاصل فرمائید.

ضمناً.شماره تلفن آقای عنبریان(سرپرست رانندگان) ۰۹۱۲۱۳۱۱۱۸۳ می باشد که در صورت داشتن هرگونه پیشنهاد یا انتقاد میتوانید از طریق آن، موضوع را مطرح نمائید.

مسیر سرویسهای دانشجوئی ترمینال گرمسار به همراه اسامی رانندگان