مسابقه ی کتاب‌خوانی بانوی اول

تیر ۲۸, ۱۴۰۰

روایتی تاریخی-داستانی از زندگی ام‌المؤمنین حضرت خدیجه (سلام الله علیها) همرا با جوایز ارزنده برای ۳۱ نفر  ویژه ­ی دانشجویان دختر و پسر سراسر کشور توسط معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود. دانشجویان علاقمند به شرکت در این مسابقه می‌توانند […]

روایتی تاریخی-داستانی از زندگی ام‌المؤمنین حضرت خدیجه (سلام الله علیها)

همرا با جوایز ارزنده برای ۳۱ نفر

ویژه ­ی دانشجویان دختر و پسر سراسر کشور توسط معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود. دانشجویان علاقمند به شرکت در این مسابقه می‌توانند با ثبت‌نام در باشگاه دانشجویان ایران در آزمون شرکت کنند و به سوالات چهارگزینه‌ای طرح شده از کتاب پاسخ دهند.

تاریخ شروع: ۲۳ تیر ۱۴۰۰

تاریخ آزمون: ۶ مرداد ۱۴۰۰

تاریخ اعلام نتایج: ۷ مرداد ۱۴۰۰

جهت دریافت اطلاعات تکمیلی و ثبت ­نام شرکت در این مسابقه می­توانید به نشانی: https://isclub.ir/banooye-aval  مراجعه نمایید.