مسابقه فرهنگی / ادبی و هنری/ عکس نوشته و کلیپ به مناسبت عید سعید غدیر

مرداد ۳, ۱۴۰۰

به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه گرمسار به مناسبت” عید بزرگ غدیر” برگزار می کند: مسابقه عکس نوشته (ترکیب عکس+ متن ادبی) و کلیپ مرتبط با موضوع عید غدیر، امامت، ولایت، وحدت مسلمانان، امیر المومنین (ع)  دانشجویان از تاریخ ۴ مرداد الی ۱۵مرداد ۱۴۰۰ فرصت دارند آثار خود را در […]

مسابقه عکس نوشته (ترکیب عکس+ متن ادبی) و کلیپ

مرتبط با موضوع عید غدیر، امامت، ولایت، وحدت مسلمانان، امیر المومنین (ع)

دانشجویان از تاریخ ۴ مرداد الی ۱۵مرداد ۱۴۰۰ فرصت دارند آثار خود را در قالب عکس نوشته یا کلیپ با مضامین اعلام شده به ایمیل حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی به نشانی اینترنتی: bahar.sc@fmgarmsar.ac.ir و یا از طریق واتس آپ به شماره: ۰۹۳۹۸۲۷۰۳۵۴ ارسال نمایند.

“ لازم به ذکر است عکس ها و متن پیوست آن و کلیپ ارسالی شرکت کنندگان، نباید عیناٌ کپی و برگرفته از آثار دیگران باشد. در ارزیابی نهایی آثار دریافتی، این موضوع مورد بررسی قرار خواهد گرفت”.

جوایز مسابقه:

به نفرات اول تا سوم به ترتیب:

۳.۰۰۰.۰۰۰ ریال نفر اول/

۲.۰۰۰.۰۰۰ریال نفر دوم /

۱.۵۰۰.۰۰۰ ریال نفر سوم، تعلق خواهد گرفت.