مسابقه درون دانشگاهی طراحی نقاشی و طراحی پوستر

آبان ۷, ۱۳۹۹

مسابقه درون دانشگاهی طراحی نقاشی و طراحی پوستر قوانین و مقررات: آثار باید دارای ایده های نو و خلاقانه بوده و به دور از کپی برداری محض طراحی شوند. آثار ارسالی باید دارای شناسنامه بوده و ضمیمه آثار ارسال گردد. مشخصات ارسالی همراه اثر عبارتند از: « نام و نام خانوادگی- شماره دانشجویی و شماره […]

مسابقه درون دانشگاهی طراحی نقاشی و طراحی پوستر

poster contest-2

قوانین و مقررات:

آثار ارسالی باید دارای شناسنامه بوده و ضمیمه آثار ارسال گردد. مشخصات ارسالی همراه اثر عبارتند از: « نام و نام خانوادگی- شماره دانشجویی و شماره تماس»

هر فرد مجاز است در دو بخش طراحی پوستر و طراحی نقاشی (هر حوزه ۲ اثر و در مجموع ۴ اثر)  شرکت نموده و آثار خود را به دبیرخانه ارسال نماید.

حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه حق استفاده از آثار ارسالی به صورت پخش در فضای مجازی و نمایشگاهی با ذکر مشخصات صاحب اثر را خواهد داشت.

پوسترها باید در فرمت jpg  یا png با حداکثر حجم ۱۵ مگابایت همراه اسم طراح در قالب حداکثر ۲ طرح  ارسال شوند.

پوسترها به صورت عمودی طراحی شوند.

ابعاد پوستر:  ۲۰۰۰ در ۳۰۰۰ پیکسل

نکته مهم : استفاده از نرم افزار فتوشاپ یا ایلاستریتور مجاز است.

داوری آثار در دو مرحله انجام خواهد شد.

۱- مرحله اول: پس از پایش و بررسی اولیه  آثار منتخب و برتر معرفی خواهند شد.

۲- مرحله دوم: شامل راستی آزمایی آثار برتر می باشد که دانشجویان راه یافته به این مرحله در حوزه طراحی نقاشی می بایست از فرآیند کار خود در حین طراحی اثر مورد نظر ویدئوی حداکثر دو دقیقه ای تهیه نموده و آثار راه یافته در حوزه طراحی پوستر یک عکس از مراحل اولیه طراحی و یک عکس از مراحل میانه طراحی اثر آماده و آن را به دبیرخانه مسابقه ارسال نمایند. بدیهی است پس از بررسی این مراحل نتایج نهایی اعلام خواهد شد.

در بخش طراحی نقاشی دو نفر و در بخش طراحی پوستر نیز دو نفر به عنوان نفرات اول و دوم معرفی خواهند شد.

آثار برگزیده در اختتامیه نمایشگاه مجازی که در آبان ماه جاری توسط حوزه دانشجویی و فرهنگی برگزار می شود؛ به نمابش گذاشته خواهند شد. «لازم به ذکر است نمایشگاه مذکور از تاریخ ۱۷ آبان لغایت ۲۵ آبان ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد و شامل آثار هنرجویان شرکت کننده در کارگاه مبانی طراحی و آنالیز رنگ می باشد و آثار برگزیده این دوره از مسابقات نیز در روز اختتامیه همین نمایشگاه  یعنی ۲۵ آبان به نمایش گذاشته خواهد شد.»

*دانشجویان می توانند آثار خود را با توجه به محوریات مسابقه به ایمیل ugsr.sc.uni@gmil.com و یا شماره واتس آپ دبیرخانه  ۰۹۳۹۸۲۷۰۳۵۴ ارسال نمایند.*

مهلت ارسال آثار: ۵ آبان لغایت ۱۴ آبان۱۳۹۹