مسابقات دارت آنلاین قهرمانی دانشجویان سراسر کشور

شهریور ۳۰, ۱۴۰۰

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند : مسابقات آنلاین دارت قهرمانی دانشجویان کشور در اواخر آبانماه توسط دانشگاه فردوسی مشهد در دو بخش دختران و پسران برگزار می گردد. علاقه مندان به این رشته ورزشی در صورت آشنایی با مقررات و مهارت در انجام آن، میبایست ضمن مطالعه آئین نامه مسابقات (فایل پیوست)، و […]

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند :

علاقه مندان به این رشته ورزشی در صورت آشنایی با مقررات و مهارت در انجام آن، میبایست ضمن مطالعه آئین نامه مسابقات (فایل پیوست)، و در صورت داشتن امکانات سخت افزاری قید شده در آن، حداکثر تا تاریخ ۱۴ مهرماه ۱۴۰۰ با آقای مداحی به شماره ۳۱۹۳۰۳۴۰-۰۲۳ تماس حاصل کرده تا در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد نفرات تیم، اقدامات لازم بعدی انجام پذیرد.

آئین نامه مسابقات دارت آنلاین