مرحله دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه

آبان ۲۴, ۱۳۹۵

قابل توجه دانشجویان گرامی دانشگاه گرمسار : پیرو اطلاعیه مورخ ۹۵/۸/۲۲ در رابطه با اعلام نتایج مرحله اول انتخابات انجمن صنفی دانشگاه، بدینوسیله به اطلاع می رساند که فرآیند مرحله دوم انتخابات مذکور از ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه مورخ ۹۵/۸/۲۷ آغاز، و تا ساعت ۲۰ همانروز ادامه خواهد داشت. دانشجویان گرامی می توانند جهت […]

قابل توجه دانشجویان گرامی دانشگاه گرمسار :

دانشجویان گرامی می توانند جهت رأی دادن، مطابق مرحله اول همین انتخابات، با مراجعه به صفحه شخصی خود در سامانه آموزشی دانشگاه نسبت به انتخاب حداکثر ۳ نفر از میان ۶ داوطلب راه یافته به دور دوم اقدام نمایند.

لازم به ذکر است که هر کدام از دانشجویان می بایست به حداکثر ۳ نفر از میان ۶ داوطلب مرحله دوم رأی دهد، در غیر اینصورت رأی ایشان به طور کامل باطل خواهد شد.

ضمناً، در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی در سامانه، می توانید مراتب را از طریق شماره تلفن ۰۹۱۷۷۵۱۷۶۰۳ به آقای مسعود پدرام پور (ناظر انتخابات) اعلام نمائید.