مراسم تودیع و معارفه مدیر گروه جدید مهندسی صنایع دانشگاه برگزار شد

دی ۱۴, ۱۳۹۵

انجمن علمی مهندسی صنایع در تاریخ ۱۲ دی ۱۳۹۵ جشنی به مناسبت تودیع و معارفه مدیران گروه صنایع برگزار نمود. در این جلسه با اهدای هدایا و تندیس از زحمات خانم دکتر رکنی تقدیر شد. در ادامه این مراسم، آقای دکتر شیری پور مدیر گروه جدید نیز در سخنانی ضمن معرفی خود و سوابقشان، از خانم […]

در این جلسه با اهدای هدایا و تندیس از زحمات خانم دکتر رکنی تقدیر شد.
در ادامه این مراسم، آقای دکتر شیری پور مدیر گروه جدید نیز در سخنانی ضمن معرفی خود و سوابقشان، از خانم رکنی نیز قدردانی نمودند.

این مراسم که با حضور دانشجویان صنایع ،جمعی از اساتید این رشته وخانم بهار مسئول فرهنگی دانشگاه برگزار شد؛ به همت انجمن علمی مهندسی صنایع و با همکاری دانشجویان جهت تقدیر ازخانم دکتر رکنی و خوش آمد گویی به مدیر گروه جدید برگزار شده بود.

photo_2017-01-03_08-40-38   photo_2017-01-03_08-40-21

photo_2017-01-03_08-40-43