محتوای آموزشی بسیاری از رشته تغییر می کند

شهریور ۵, ۱۳۹۴

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: محتوای آموزشی تعداد زیادی از رشته های تحصیلی به خصوص رشته های فنی و مهندسی با توجه به حرکت دانشگاه ها به سمت دانشگاه های کارآفرین و نسل سوم، تغییر می کند. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمد فرهادی گفت: سند طرح آمایش آموزش عالی بزودی به […]

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمد فرهادی گفت: سند طرح آمایش آموزش عالی بزودی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می شود که بازنگری رشته های تحصیلی در این سند دیده شده است.

او با تاکید بر اینکه آموزش در دانشگاه ها باید به صورت عملی و کارورزی باشد، افزود: افزایش ارتباط دانشگاه با صنعت و فرصت های مطالعاتی برای اساتید و دانشجویان ضروری است.

دکتر فرهادی با اشاره به اینکه تعداد زیادی از پروژه های صنعت در دست دانشگاه هاست ، از تفاهم نامه تحقیقاتی در خصوص ۳۰ میدان نفتی با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریال بین وزارت نفت و ۹ دانشگاه خبرداد.

ایشان همچنین اعلام کرد: یکهزار و ۱۰۰ طرح مربوط به وزارت دفاع با اعتباری در حدود هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال توسط مراکز دانشگاهی در دست اجراست.

دکتر فرهادی با اشاره به تحقیقات مشترک دانشگاه های کشور با سایر مراکز علمی دنیا ، از شروع طرح مشترک تحقیقاتی با دانشگاه آخن آلمان خبرداد.

وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری اظهارکرد: ارتباط دانشگاه با صنعت در دولت تدبیر و امید به خوبی برقرار شده است.