آموزش مجازی یاریگران زندگی

شهریور ۱۶, ۱۳۹۹

سامانه آموزشگاه مجازی یاریگران زندگی با هدف مهارت افزایی، توسعه آگاهی های عمومی در زمینه پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی راه اندازی شد. علاقمندان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی: www.lhlms.ir مراجعه نمایند.   حقایق را درباره مواد مخدر به اشتراک بگذاریم، تا زندگی همه انسان­ها را نجات دهیم. ۲۶ژوئن برابر با […]

۲۶ژوئن برابر با ۵ تیر روز جهانی مبارزه با مواد مخدر است. کنفرانس بین‌المللی مبارزه با اعتیاد و قاچاق مواد مخدر از تاریخ ۱۷ تا ۲۶ ژوئن ۱۹۸۷  در شهر وین به منظور ابراز عزم سیاسی ملت‌ها در امر مبارزه با پدیده خانمان‌سوز و شوم مواد مخدر تشکیل شد و در آن سندی با عنوان C.M.O به تصویب کشورهای شرکت‌کننده رسید و مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز ۲۶ ژوئن برابر با ۵ تیر را به نام روز جهانی مبارزه با سوء مصرف و قاچاق موارد مخدر نام­گذاری نمود.

این سند خط مشی همه‌جانبه اقدامات در امر کنترل مواد مخدر را از سوی کشورهای شرکت‌کننده مشخص و آنان را متعهد نموده است تا اقدامات بین‌المللی در خصوص مبارزه با قاچاق مواد مخدر را قاطعانه دنبال کنند. در این کنفرانس سندی در ۴ فصل تنظیم شد که بیش از ۳۵ مورد اقدام عملی را هم­چون ارزیابی میزان مصرف، پیشگیری از طریق آموزش، نقش رسانه‌ها در بازگشت معتادان به دامن اجتماع و معالجه آنان، ریشه‌کنی مزارع غیرمجاز خشخاش، نابودی شبکه‌های عمده قاچاق مواد مخدر، همکاری‌های حقوقی کشورها و غیره را در خود جای داده است.

اعتیاد به مواد مخدر یکى از مهم­ترین مشکلات اجتماعی، اقتصادى و بهداشتى است که عوارض ناشى از آن تهدیدى جدى براى جامعه بشرى محسوب شده و موجب رکود اجتماعى در زمینه‌‏هاى مختلف مى‌گـــــردد. اعتیاد به عنوان یک آسیب اجتماعی، هیچ­گاه بطور کامل ریشه‌کن نخواهد شد، اما با تدبیر و تلاش حداقل می‏توان آن را به کنترل درآورد.

.

مور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه گرمسار

8580956c-e6b8-4ed9-8def-03c098567393

فراخوان جشنواره دانشجویی در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز

فرم ثبت‌نام جشنواره دانشجویی در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند با توجه به آغاز فعالیت های پایگاه علمی، آموزشی و اطلاع رسانی یاریگران زندگی کلیه فعالیت های سامانه مذکور در لینک http://yaarigaran.ir قابل دسترسی می باشد.