فراخوان چهارمین جشنواره جایزه ملی ایثار

آذر ۹, ۱۳۹۸

قابل توجه دانشجویان محترم شاهد و ایثارگر چهارمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار برگزار خواهد شد. این جشنواره با هدف معرفی و تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی جامعه داتشجویان شاهد و ایثارگر در اسفند ماه سال‌جاری برگزار خواهد شد.  ثبت‌نام و اخذ مدارک و مستندات از واجدین شرایط تا ۳۰ آذر ۱۳۹۸ ادامه خواهد […]

قابل توجه دانشجویان محترم شاهد و ایثارگر

چهارمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار برگزار خواهد شد.

این جشنواره با هدف معرفی و تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی جامعه داتشجویان شاهد و ایثارگر در اسفند ماه سال‌جاری برگزار خواهد شد.  ثبت‌نام و اخذ مدارک و مستندات از واجدین شرایط تا ۳۰ آذر ۱۳۹۸ ادامه خواهد داشت.

دانشجویان شاهد و ایثارگر متقاضی برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه شرکت در این جشنواره به آدرس اینترنتی shahed.um.ac.ir مراجعه نمایند.

گفتنی است چهارمین جشنواره در دو مرحله استانی و کشوری برگزار خواهد شد و مراسم تقدیر از برگزیدگان کشوری در اسفندماه و در آستانه روز بزرگداشت شهدا برگزار می‌شود و منتخبین به سیاق سنوات گذشته با حضور مسئولان عالی‌رتبه کشور معرفی و تجلیل خواهند شد.