فراخوان پذیرش بدون آزمون دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دانشگاه فردوسی مشهد

بهمن ۲, ۱۳۹۸

دانشگاه فردوسی مشهد به استناد آئین نامه “پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد”، کلیه ضوابط و مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دستورالعمل اجرایی مصوب شورای شناسایی و هدایت استعدادهای برتر (شهاب) دانشگاه، برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ از بین دانشجویان کارشناسی ورودی ۱۳۹۵ که جزو ۱۵ درصد برتر میانگین معدل دانشجویان […]

base.jpg22

دانشگاه فردوسی مشهد به استناد آئین نامه “پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد”، کلیه ضوابط و مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دستورالعمل اجرایی مصوب شورای شناسایی و هدایت استعدادهای برتر (شهاب) دانشگاه، برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ از بین دانشجویان کارشناسی ورودی ۱۳۹۵ که جزو ۱۵ درصد برتر میانگین معدل دانشجویان هم ورودی و هم رشته در دانشگاه فردوسی  یا از دانشگاه‌های مشمول این فراخوان می‌باشند، در کلیه رشته‌هایی که از طریق آزمون سراسری پذیرش دانشجو دارد، به صورت مازاد بر ظرفیت و با رعایت کامل مقررات مربوطه، دانشجو می‌پذیرد.

سامانه ثبت نام از تاریخ ۹۸/۱۰/۲۰  لغایت  ۹۸/۱۱/۱۰ به مدت بیست روز، جهت ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک، فعال می‎باشد. ضروری است متقاضیان گرامی شرایط ثبت نام را با دقت مطالعه و پیش از ثبت‌نام از واجد شرایط بودن خود اطمینان حاصل نمایند.

واجدین شرایط می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبگاه دانشگاه فردوسی مشهد به آدرس  shahab.um.ac.ir مراجعه نمایید.