فراخوان سیزدهمین جشنواره ملی داستان رضوی (کبوتر حرم)

فروردین ۲۰, ۱۳۹۶

معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از برگزاری جشنواره داستانهای رضوی (کبوتر حرم) در این استان خبر داد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار به نقل از خبرگزاری فرهنگ رضوی: این جشنواره همه ساله به صورت ملی و به میزبانی سمنان برگزار می شود. سبک زندگی امام رضا (ع) شامل […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار به نقل از خبرگزاری فرهنگ رضوی: این جشنواره همه ساله به صورت ملی و به میزبانی سمنان برگزار می شود. سبک زندگی امام رضا (ع) شامل سیره، رفتار و روایات، تعالیم و آموزه های اقتصادی امام رضا (ع)، تأثیر هجرت امام رضا (ع) و همچنین وجود مضجع شریف و نورانی آن حضرت، خاندان امام رضا (ع) و اصحاب و یاران امام رضا (ع) با تأکید بر ابناء الرضا (ع)، تأثیر زیارت امام رضا (ع) در فرهنگ عمومی و ارتقاء بُعد معنوی و سالم سازی جامعه، امام رضا (ع) و فرهنگ خدمت رسانی، امام رضا (ع) عالم خاندان رسول، محورهای این جشنواره می باشد.
این جشنواره مرداد ماه ۹۶ همزمان با دهه کرامت به میزبانی سمنان برگزار می شود. جشنواره مذکور در سه بخش داستان کوتاه، داستان کوتاه کوتاه و داستان بلند (رمان) برگزار می شود و در جشنواره سیزدهم برای گرامیداشت یاد جانباختگان قطار مسافری بخش داستانهای کوتاه با موضوع این حادثه نیز در بخش ویژه برگزار می شود.
آخرین مهلت ثبت نام و ارسال آثار به جشنواره سیزدهم، ٢٣ خردادماه ٩۶ اعلام شده است و مراسم اختتامیه به همراه معرفی نفرات برتر، چهارم و پنجم ،مردادماه ٩۶ به میزبانی سمنان برگزار می شود.

علاقه مندان به شرکت در این جشنواره برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به تارنمای شمس توس به نشانی semnan.shamstoos.ir و portal.shamstoos.ir و یا دبیرخانه این جشنواره به آدرس سمنان – بلوار قدس- مجتمع فرهنگی هنری کومش و نمایندگی بنیاد امام رضا (ع) دبیرخانه دائمی جشنواره ملی داستان رضوی مراجعه و یا با شماره تلفن مستقیم ٣٣٣۴٠٨۵١-٠٢٣ تماس حاصل نمایند.

دانلود لینک pdf