فراخوان سومین سوگواره شعر عطش

آذر ۱, ۱۳۹۴

کانون شعر و ادب موسسه آموزش عالی ایوانکی به مناسبت اربعین حسینی سومین سوگواره شعر عطش را برگزار می نماید. از کلیه دانشجویان و اساتید دعوت می شود حداکثر ۲ اثر از سروده های عاشورایی خود را (در هر قالبی که باشد) تا تاریخ ۵ آذر ۹۴ به نشانی atash@eyc.ac.ir ارسال و یا به دفتر […]

از کلیه دانشجویان و اساتید دعوت می شود حداکثر ۲ اثر از سروده های عاشورایی خود را (در هر قالبی که باشد) تا تاریخ ۵ آذر ۹۴ به نشانی atash@eyc.ac.ir ارسال و یا به دفتر ریاست موسسه مذکور تحویل نمایند.
لازم به ذکر است که مراسم اختتامیه سه شنبه مورخ ۱۰ آذر ۹۴ ساعت ۱۰ صبح با حضور مهمانان و شاعر گرانقدر غلامرضا آقاسی در سالن اجتماعات دانشگاه ایوانکی برگزار خواهد شد.