فراخوان ثبت نام در ششمین دوره انتخابات انجمنهای علمی دانشگاه

اسفند ۵, ۱۳۹۷

به اطلاع کلیه دانشجویان علاقمند به  کاندیداتوری جهت عضویت در ششمین دوره انجمن های علمی – دانشجویی می رساند: جهت ثبت ­نام اولیه از  روز شنبه مورخ ۹۷/۱۱/۲۷ لغایت سه‌شنبه  هفته آینده مورخ ۹۷/۱۲/۷ (به مدت ۹ روز) فرصت دارند فرم تقاضای عضویت را  از طریق سایت دانشگاه (در ذیل همین اطلاعیه) دریافت نموده، پس از تکمیل اطلاعات، آن را […]

جهت ثبت ­نام اولیه از  روز شنبه مورخ ۹۷/۱۱/۲۷ لغایت سه‌شنبه  هفته آینده مورخ ۹۷/۱۲/۷ (به مدت ۹ روز) فرصت دارند فرم تقاضای عضویت را  از طریق سایت دانشگاه (در ذیل همین اطلاعیه) دریافت نموده، پس از تکمیل اطلاعات، آن را به امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، «سرکار خانم بهـار » ارائه نمایند.

شرایط عمومی و اختصاصی  متقاضیان عضویت در انتخابات انجمن­های علمی- دانشجویی*

الف: شرایط عمومی

1. اشتغال به تحصیل در رشته مربوطه
  2. عدم عضویت در شورای مرکزی دیگر تشکل­های دانشجویی اعم از صنفی، سیاسی، ورزشی و فرهنگی

«تبصره: اعضای شورای مرکزی دیگر تشکل­ها در صورت استعفاء یک ماه پیش از برگزاری انتخابات انجمن­های علمی و پذیرش آن می­توانند داوطلب عضویت در شورای مدیریت انجمن علمی شوند.»

1. عدم محکومیت انضباطی منجر به توبیخ کتبی و درج در پرونده یا بالاتر
  2. گذراندن حداقل یک نیم­سال تحصیلی برای دانشجویان (دانشجوی ترم اول نباشد)
  3. داوطلب باید از زمان عضویت حداقل دو نیم­سال تحصیلی دیگر دانشجو باشد. (دانشجوی ترم آخر نباشد)
  4. عدم کسب معدل مشروط در نیم­سال تحصیلی گذشته

ب: شرایط اختصاصی

1. معدل نیم­سال گذشته داوطلب کمتر از میانگین معدل گروه در همان نیم­سال نباشد.
  2. داشتن حداقل یک مقاله علمی چاپ شده در نشریات علمی ترویجی، علمی پژوهشی یا علمی مروری و نشریات علمی تخصصی مشروط به تأیید مدیر گروه یا استاد مشاور انجمن
  3. اجرا یا همکاری در اجرای یک طرح پژوهشی و ارائه تأییدیه از کارفرما یا مجری طرح
  4. تألیف یا همکاری در تألیف یا ترجمه کتاب
  5. همکاری و مشارکت در اختراع ثبت شده یا طرح کارآفرینی مورد تأیید مراجع ذی­صلاح

تبصره: لازم به ذکر است فرد داوطلب می‌بایست واجد همه بندهای شرایط عمومی باشد ؛ اما داشتن حداقل یکی از شرایط اختصاصی کفایت می­کند.

لازم به ذکر است متقاضیان هر رشته تحصیلی می‌بایست با توجه به میانگین معدل اعلام شده اقدام به ثبت نام نمایند.

میانگین معدل رشته­های تحصیلی:

مهندسی معماری:              ۱۶:۲۱

مهندسی عمـران:              ۱۴:۷۰

مهندسی صنـایع:              ۱۵:۱۰

مهندسی نفــت:              ۱۴:۳۰

لازم به ذکر است که پیش از این آخرین مهلت روز یکشنبه مورخ ۹۷/۱۲/۵ اعلام شده بود که بنا به مراجعات و درخواستهای مکرر دانشجویان این مهلت تا روز سه شنبه مورخ ۹۷/۱۲/۷ تمدید گردید.

فرم ثبت نام متقاضیان عضویت در شورای انجمن های علمی – دانشجویی – دوره ششم -۹۸-۱۳۹۷