فراخوان برگزاری نخستین جشنواره مردمی “قاب های ماندگار”

اسفند ۲۲, ۱۳۹۵

داود براتی دبیر جشنواره مردمی قاب های ماندگار در نشستی خبری از برگزاری نخستین جشنواره مردمی قاب های ماندگار از ۱۲ بهمن ماه خبر داد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار به نقل از پایگاه خبری شهدای ایران؛ جشنواره مردمی قاب های ماندگار با موضوع عکس های قدیمی در ۶ بخش شامل انقلاب اسلامی، رزمندگان […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار به نقل از پایگاه خبری شهدای ایران؛ جشنواره مردمی قاب های ماندگار با موضوع عکس های قدیمی در ۶ بخش شامل انقلاب اسلامی، رزمندگان دفاع مقدس، شهید و شهادت، جانبازان و آزادگان، خانواده شهدا و ایثارگران و مدافعان حرم برگزار می شود.
در این جشنواره همه آحاد مردم می توانند تصاویر و عکس های خود را با مضامین ذکر شده به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.
این جشنواره از ۱۲ بهمن ماه ۱۳۹۵ آغاز شده است و تا ۳ خرداد ماه ۱۳۹۶ مهلت ارسال آثار به این جشنواره است.
لذا همه آثار را می توان از طریق مراجعه به پایگاه خبری شهدای ایران به آدرس www.shohadayeiran.com و یا از طریق مدارس شاهد و ایثارگر استان و نیز از طریق شبکه اجتماعی تلگرام به شماره ۰۹۱۰۲۰۹۵۶۹۹ و آدرس ghabhaye-mandegar@ ارسال کرد، همچنین می توان به آدرس دبیرخانه جشنواره به آدرس تهران میدان جمهوری خیابان جمهوری پلاک ۱۳۵۷ آثار را پست کرد.
این جشنواره توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می شود و آموزش و پرورش در برگزاری آن همکاری خواهد داشت.

لذا دانشجویان شاهد و ایثارگر علاقه مند به شرکت در جشنواره میتوانند جهت  کسب اطلاعات بیشتر و تکمیل فرم ثبت نام  به آدرس:  http://shohadayeiran.com/fa/forms/1  مراجعه نمایند.