فراخوان ایده و طرح داستان

بهمن ۱۲, ۱۳۹۹

طرح داستان راوی با هدف معرفی دستاوردهای علمی و فرهنگی جهاد دانشگاهی و به منظور تولید اثر داستانی بلند از این دستاوردها، ویژه دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور آغاز به کار کرده است و در نخستین مرحله شهید امیر مهرداد (دانشجوی نخبه دانشگاه صنعتی شریف و از پایه گذاران جهاد دانشگاهی) محور این فراخوان قرار گرفته است. مهلت […]

فراخوان

مهلت ارسال آثار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹

دانشجویان علاقمند به شرکت در این فراخوان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی :www.cheraq24.ir مراجعه نمایند.