فراخوان اولین جشنواره ملی هنرهای مفهومی رضوی (آهوان)

آبان ۳, ۱۳۹۹

قابل توجه همکاران و دانشجویام محترم اولین جشنواره ملی هنرهای مفهومی رضوی (آهوان) با همکاری دانشکده هنر دانشگاه سمنان برگزار می گردد. ثبت نام،تقاضای شرکت و ارسال تصویر و ویدئو، فقط از طریق وب سایت جشنواره به نشانی semnan.shamstoos.ir امکان پذیر است. انتخاب اولیه آثار  ۲۵ آذر ماه ۹۹، اعلام برگزیدگان  اول دیماه ۹۹، افتتاحیه نمایشگاه از اول تا […]

قابل توجه همکاران و دانشجویام محترم

انتخاب اولیه آثار  ۲۵ آذر ماه ۹۹، اعلام برگزیدگان  اول دیماه ۹۹، افتتاحیه نمایشگاه از اول تا ۱۵ بهمن ماه ۹۹، داوری نهایی آثار  ۱۳ بهمن ماه ۹۹ و اختتامیه اولین جشنواره ملی هنرهای مفهومی رضوی (آهوان) روزهای  ۱۴ و ۱۵ بهمن  ۹۹ برگزار خواهد شد.

شماره تماس برای اطلاعات بیشتر : ۰۹۱۲۶۳۴۰۷۸۵