فراخوان ارسال مقاله رشته معماری

تیر ۱۶, ۱۳۹۹

قابل توجه اساتید و دانشجویان محترم رشته معماری: نشریه هنر مدیریت سبز در راستای ترویج پژوهش های نظری و کاربردی و ارتقاء این حوزه دانشی و در ارتباط با شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه هنر منتشر می شود. این نشریه با جهت گیری بین رشته­ ای از مقالات مرتبط با حوزه­ های زیر استقبال می­کند: […]

nashrie-honare-modirite-sabz-s

قابل توجه اساتید و دانشجویان محترم رشته معماری:

–  معماری
– شهرسازی
– مدیریت پروژه و ساخت
– و انواع رشته های هنری که موضوع توسعه پایدار و مدیریت سبز را هدف پژوهش خود قرار می‌دهند.

در این میان این نشریه با تأکید خاص بر ابعاد مدیریتی، از مقالاتی که بر اصلاح الگوی مصرف، کاهش مصرف انرژی، مدیریت پسماند، ابعاد فرهنگی و آموزشی مرتبط با این حوزه، کاربست مصالح مناسب و سبز در ساختمان، فضا و مبلمان و… در رشته­ های فوق الذکر تأکید ویژه دارند، استقبال می­نماید.

* لازم به­ ذکر است که مقالات مرتبط با حوزه­­ های عمومی مرتبط با رویکرد پایداری که کمتر نوآورانه باشند، در اولویت بررسی این نشریه نیستند*.

علاقه ­مندان می­توانند جهت دریافت خبر به نشانی: www.MemarNews.com مراجعه نمایند.