فارغ التحصیلی اولین گروه از دانشجویان دانشگاه گرمسار

تیر ۳۱, ۱۳۹۴

اولین گروه از دانشجویان دانشگاه گرمسار فارغ التحصیل شدند این گروه از دانشجویان که جزو اولین گروه از دانشجویان جذب شده توسط دانشگاه گرمسار و ورودی بهمن سال ۱۳۹۰ بودند، با پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۳-۹۴ و گذراندن کلیه واحدهای درسی موفق به فارغ التحصیلی شدند. لازم به ذکر است که تعداد زیادی از […]

اولین گروه از دانشجویان دانشگاه گرمسار فارغ التحصیل شدند

لازم به ذکر است که تعداد زیادی از این دانشجویان موفق به قبولی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاههای سراسری و آزاد شده اند که از جمله آنان می توان به آقای علیرضا طاهرپور در رشته مهندسی نفت اشاره کرد که موفق به کسب رتبه ۱۴ در کنکور کارشناسی ارشد سراسری شده اند.