فارغ التحصیلان و دانش آموختگان دانشگاه گرمسار پذیرفته شده شده در مقطع کارشناسی ارشد در سایر مراکز آموزش عالی کشور

آبان ۲, ۱۴۰۰

قابل توجه کلیه فارغ التحصیلان و دانش آموختگان دانشگاه گرمسار پذیرفته شده در مقطع کارشناسی ارشد در سایر مراکز آموزش عالی کشور ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای کلیه فارغ التحصیلان و دانش آموختگان دانشگاه گرمسار پذیرفته شده در مقطع کارشناسی ارشد در سایر مراکز آموزش عالی کشور، بدینوسیله به استحضار می رساند، جهت […]

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای کلیه فارغ التحصیلان و دانش آموختگان دانشگاه گرمسار پذیرفته شده در مقطع کارشناسی ارشد در سایر مراکز آموزش عالی کشور، بدینوسیله به استحضار می رساند، جهت تکمیل مراحل ثبت نام مقطع کارشناسی ارشد در سایر دانشگاه و ارایه مدرک فارغ التحصیلی می بایست به موارد ذیل دقت نمایند:

۱-  ریزنمرات دوره کارشناسی گذرانده کلیه فارغ التحصیلان و دانش آموختگان دانشگاه گرمسار، تنها از طریق ارسال نامه درخواست تائیده تحصیلی و ریزنمرات ارسالی توسط دانشگاه مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته شده، از طریق پست به صورت محرمانه ارسال خواهد شد.

کارشناس مربوطه: خانم نیک اندیش- ۳۱۹۳۰۳۱۴-۰۲۳ – s.nikandish.edu.ugsr@gmail.com

نکته۱:فارغ التحصیلان و دانش آموختگان می توانند با مراجعه به سامانه آموزشی گلستان خود، کارنامه ترمی خود را چاپ و بدون مهر و امضا و تائید اداره آموزش دانشگاه گرمسار و به صورت غیررسمی به دانشگاه مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته شده خود ارایه نمایند.

نکته۲:فارغ التحصیلان و دانش آموختگان دوره شبانه دارای دانشنامه (گواهی پایان تحصیلات) (بغیر از مدرک موقت)(خانم ها و آقایان دارای کارت پایان خدمت و انواع معافیت ها بغیر از معافیت تحصیلی)، می توانند از کارنامه کلی مهر و امضا و تائید شده که در زمان فراغت از تحصیل به آنها تحویل داده شده است استفاده نمایند.

۲-فارغ التحصیلان و دانش آموختگان دارای مدرک موقت، دانشنامه، گواهی پایان تحصیلات و نامه اعلام فراغت از تحصیل به نظام وظیفه، می توانند با داشتن مدارک مذکور بدون نیاز به مراجعه به اداره آموزش دانشگاه گرمسار نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام دانشگاه مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته شده خود اقدام نمایند.

۳-فارغ التحصیلان و دانش آموختگان پذیرفته شده در مقطع کارشناسی ارشد در سایر مراکز آموزش عالی کشور که هیچ یک از مدارک مندرج در بند ۲ این اطلاعیه را دارا نمی باشند (مدرک موقت، دانشنامه، گواهی پایان تحصیلات و نامه اعلام فراغت از تحصیل به نظام وظیفه) می توانند ضمن دریافت فرم ذیل تحت عنوان “فرم مدرک کارشناسی و معدل (مخصوص پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) نمیباشند” نسبت به مراجعه حضوری به اداره آموزش دانشگاه گرمسار در اسرع وقت اقدام نمایند.

فرم مدرک کارشناسی و معدل مخصوص پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی لیسانس نمی باشند (جهت دریافت کلیک نمایید.)

کارشناس مربوطه: خانم علیخانی- ۳۱۹۳۰۳۱۶-۰۲۳ – z.alikhani.edu.ugsr@gmail.com

۴- فارغ التحصیلان و دانش آموختگان پذیرفته شده در مقطع کارشناسی ارشد در سایر مراکز آموزش عالی کشور که هیچ یک از مدارک مندرج در بند ۲ این اطلاعیه را دارا نمی باشند (مدرک موقت، دانشنامه، گواهی پایان تحصیلات و نامه اعلام فراغت از تحصیل به نظام وظیفه)، تا پایان نیمسال اول تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در سایر مراکز آموزش عالی کشور با ارائه تعهد به اداره آموزش آن دانشگاه، فرصت مراجعه حضوری جهت تکمیل مراحل تسویه حساب و اخذ یکی از مدارک (الف-مدرک موقت، ب-دانشنامه، پ-گواهی پایان تحصیلات، ت-نامه اعلام فراغت از تحصیل به نظام وظیفه) از اداره آموزش دانشگاه را دارا می باشند.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت گواهی موقت پایان تحصیلات مخصوص دانشجویان فارغ التحصیل (جهت مشاهده کلیک نمایید.)

اطلاعیه شماره ۷: نحوه انجام درخواست و امور آموزشی دانشجویان توسط اداره آموزش دانشگاه به صورت غیر حضوری (جهت مشاهده کلیک نمایید.)

کارشناس مربوطه (نقص پرونده و تسویه حساب): خانم برومندان – ۳۱۹۳۰۳۱۵-۰۲۳ – m.broomandan.edu.ugsr@gmail.com

کارشناس مربوطه (نامه اعلام فراغت از تحصیل به نظام وظیفه): خانم نیک اندیش- ۳۱۹۳۰۳۱۴-۰۲۳ – s.nikandish.edu.ugsr@gmail.com

کارشناس مربوطه (صدور مدرک موقت، دانشنامه، گواهی پایان تحصیلات): خانم صفری- ۳۱۹۳۰۳۰۸-۰۲۳ – f.safari.edu.ugsr@gmail.com

کارشناس مربوطه(نوبت دهی جهت تسویه حساب و صدور مدرک): خانم جورابلو- ۳۱۹۳۰۳۱۳-۰۲۳ – s.nikandish.edu.ugsr@gmail.com