شرکت دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه گرمسار در راهپیمائی ۱۳ آبان

آبان ۱۵, ۱۳۹۵

دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه گرمسار  همزمان با سراسر کشور، در راهپیمائی بزرگداشت یوم الله ۱۳ آبان حضور گسترده ای داشتند به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، اعضای هیأت رئیسه، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه گرمسار در راهپیمائی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز حضور پررنگ و با شکوه داشتند. در […]

در این راهپیمائی که با حضور گسترده مردم و مسئولین شهرستان گرمسار و از گلزار شهداء آغاز و تا میدان امام (ره) ادامه یافت، شرکت کنندگان با سردادن شعارهایی، ضمن ابراز انزجار از جنایات استکبار جهانی با آرمانهای امام(ره) و مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند.

پایان بخش این راهپیمائی سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین مهدی نژاد امام جمعه گرمسار، اجرای سرود توسط دانش آموزان، قرائت بیانیه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی توسط دانشجوی بسیجی و به آتش کشیدن پرچم آمریکا و اسرائیل در میدان امام(ره) بود.