زمان بندی تحویل مدارک دانشگاهیان به کاروانها، برای اعزام به عتبات عالیات

دی ۱۱, ۱۳۹۵

به اطلاع کلیه دانشجویانی که اسامی آنها در قرعه کشی شانزدهمین دوره عتبات دانشگاهیان اعلام شده است (اعم از پذیرفته شدگان اصلی و ذخیره) می رساند با توجه به تاریخ اعزام، مدارک خود را طبق شرح زمان بندی کاروان های مربوطه به امور فرهنگی – دانشجویی ” سرکار خانم بهــار” تحویل نمایند. **کاروان ۱۲،۱۳ بهمن […]

**کاروان ۱۲،۱۳ بهمن :

زمان تحویل مدارک به رابط دانشگاه – حداکثر تا تاریخ ۲۰ دی ماه ۹۵

**کاروان ۲۰،۲۸ بهمن و ۶ اسفند ۹۵:

زمان تحویل مدارک به رابط دانشگاه – حداکثر تا تاریخ اول بهمن ۹۵

**کاروان ۱۶،۲۲ اسفند ۹۵:

زمان تحویل مدارک به رابط دانشگاه- حداکثر تا تاریخ ۲۶ بهمن ۹۵

**کاروان های : ۲،۸،۹ فروردین ۹۶:

زمان تحویل مدارک به رابط دانشگاه- حداکثر تا تاریخ ۱۰ اسفند ۹۵

**کاروان های ۱۶،۲۴ فروردین ۹۶:

زمان تحویل مدارک به رابط دانشگاه – حداکثر تا تاریخ ۲۰ اسفند ۹۵

دانشجویان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و مطالعه دفترچه راهنمای عتبات به سایتlabbayk.ir  مراجعه نمایید.

هم چنین با مراجعه به سایت semnan.nahad.ir می توانند اطلاعات بیشتری را در این خصوص به دست آورند.

ضمناً، جهت اطلاعات بیشترمی توانید دفترچه زیر را مطالعه نمائید:

دفترچه راهنمای عتبات ویژه دانشگاهیان