رویداد استارتاپی سلامت روانی و اجتماعی

شهریور ۳۱, ۱۳۹۹

اولین رویداد استارتاپی سلامت روانی و اجتماعی؛ ویژه دانشجویان منطقه ۹ کشوری به منظور ایجاد زمینه‌ای جهت افزایش سلامت روانی اجتماعی در میان دانشجویان و ایجاد نشاط و سلامت اجتماعی و ترویج فرهنگ خلاقیت و کار آفرینی و ارتقای خدمات الکترونیک به دانشجویان و آشنایی با مدل‌های نوین کسب و کار، اولین رویداد استارتاپی سلامت […]

اولین رویداد استارتاپی سلامت روانی و اجتماعی؛ ویژه دانشجویان منطقه ۹ کشوری

0

به منظور ایجاد زمینه‌ای جهت افزایش سلامت روانی اجتماعی در میان دانشجویان و ایجاد نشاط و سلامت اجتماعی و ترویج فرهنگ خلاقیت و کار آفرینی و ارتقای خدمات الکترونیک به دانشجویان و آشنایی با مدل‌های نوین کسب و کار، اولین رویداد استارتاپی سلامت روانی اجتماعی ویژه دانشجویان منطقه نه کشوری با محوریت سواد سلامت روان و خود مراقبتی، افزایش تاب آوری، افزایش نشاط و امید، ابزار‌های پیشگیری دیجیتال در حوزه سلامت روان با همکاری مراکز مشاوره دانشگاه‌های منطقه نه برگزار می‌شود. در این رویداد کارآفرینی آموزشی – تجربی، دانشجویان دانشگاه‌های منطقه، علاقه‌مند به استارتاپ و صاحب ایده و اندیشه‌های نو گردهم می‌آیند تا ایده‌های خود را در فضای مشترک مطرح و عملیاتی کنند و به کمک مربیان خبره، کارآفرینان موفق، انتخاب گردند.

محورهای اصلی:

✓ آموزش و ارتقای سلامت روانی اجتماعی دانشجویان

✓ توسعه مهارت های زندگی دانشجویی

✓ پیشگیری از آسیب های روانی و اجتماعی با دریافت خدمات پیشگیرانه، مداخلات درمانی و بازتوانی دهنده

✓ تسهیل و همیاری در ارائه خدمات روان شناختی و سلامت روان به دانشجویان نیازمند

✓ افزایش سطح سواد سلامت روانی اجتماعی

✓ افزایش مهارت های کسب و کار

اهداف رویداد:

این رویداد به میزبانی دبیرخانه مراکز مشاوره دانشگاه های منطقه ۹، یعنی دانشگاه فردوسی مشهد با هدف افزایش سلامت روانی اجتماعی در میان دانشجویان و ایجاد نشاط و سلامت اجتماعی و ترویج فرهنگ خلاقیت و کارآفرینی در بین دانشجویان، برگزار می شود. در این رویداد صاحبان ده تا پانزده ایده از میان ایده‌های ارسال شده، در گروه های واتساپی یا تلگرامی با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی:https://evnd.co/ntdGP  مراجعه نمایید.