رزرو غذای دانشجویان جدیدالورود (ورودی های نیمسال دوم۹۵)

بهمن ۲۰, ۱۳۹۵

قابل کلیه دانشجویان گرامی ورودی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۵-۹۶ : به منظور رزرو غذای هفته آینده خود هر چه سریعتر و تا قبل از ساعت ۱۴:۰۰ روز جاری (چهارشنبه ۹۵/۱۱/۲۰) نسبت به رزرو غذای خود در سامانه تغذیه اقدام نمائید. لازم به ذکر است که جهت ورود به سامانه تغذیه می بایست در  پایین […]

قابل کلیه دانشجویان گرامی ورودی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۵-۹۶ :

لازم به ذکر است که جهت ورود به سامانه تغذیه می بایست در  پایین صفحه اصلی سایت دانشگاه، با ورود به قسمت «تغذیه»، بر روی لینک سامانه تغذیه کلیک کرده، پس از دریافت و مطالعه فایل راهنما، با استفاده از شماره دانشجوئی به عنوان نام کاربر و شماره دانشجوئی به عنوان کلمه عبور، نسبت به رزرو غذای روزهای ۲۳ تا ۲۷ بهمن ماه اقدام نمائید.