رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم: تحصیل ۲۱ هزار دانشجو از ۱۰۰ کشور دنیا در ایران

بهمن ۳, ۱۳۹۴

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: ۲۱ هزار دانشجوی غیرایرانی در ایران مشغول به تحصیل هستند. دکتر مجتبی صدیقی در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه ۲۱ هزار نفر دانشجوی غیرایرانی در داخل کشور مشغول به تحصیل هستند، افزود: این دانشجویان عمدتا از کشورهای همسایه هستند که یا به شکل آزاد یا در چارچوب تفاهم‎نامه ایران […]

دکتر مجتبی صدیقی در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه ۲۱ هزار نفر دانشجوی غیرایرانی در داخل کشور مشغول به تحصیل هستند، افزود: این دانشجویان عمدتا از کشورهای همسایه هستند که یا به شکل آزاد یا در چارچوب تفاهم‎نامه ایران به شکل بورس پذیرفته شده‎اند.

وی با اشاره به اینکه از این ۲۱ هزار دانشجوی غیربومی در کشور ۱۶ هزار نفر از طریق شرکت در کنکور سراسری سازمان سنجش پذیرش شدند، یادآور شد: بیشتر این دانشجویان اتباع افغانی یا از کشورهای همسایه هستند. در مجموع از ۱۰۰ کشور جهان در ایران دانشجوی خارجی داریم.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در ادامه، توافق‎های ناشی از برجام را عاملی جهت تحرک بیشتر ما در حوزه علم و فناوری در دنیا دانست و افزود: این ارتباطات می‎تواند در دوره‎های مشترک و تبادل دانشجو، فرصت‎های مطالعاتی اساتید و جذب دوطرفه دانشجو باشد تا با پتانسیل‎های خوب کشور و با باز شدن افق سیاسی، دانشجویان خارجی را جذب و ظرفیت‎های خالی دانشگاه‏‌ها را پر کنیم. نیاز است در این باره از کشورهای همسایه که با فرهنگ ما همسو هستند، دانشجو پذیرش شود.

دکتر صدیقی یادآور شد: هیات‎های مختلف خارجی برای همکاری‎های مشترک بین وزارتخانه‎ و دانشگاه‎ها به ایران سفر می‎کنند و خوشبختانه این امکانی که فراهم شده در تبادل علمی و فرهنگی به نفع کشور است. این فرصت پسابرجام امکان خوبی برای دانشجویان دکتری ایجاد کرده که به راحتی نسبت به گرفتن ویزای خود اقدام کنند.