دیدار هیأت رئیسه دانشگاه گرمسار با امام جمعه محترم شهرستان

تیر ۱۴, ۱۳۹۵

به مناسبت پایان ماه مبارک رمضان و در آستانه عید مبارک فطر،اعضای هیأت رئیسه دانشگاه گرمسار به دیدار امام جمعه محترم شهرستان رفتند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در ابتدای این دیدار، آقای دکتر لحمیان ریاست دانشگاه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای حضار، فرارسیدن عید فطر را به امام جمعه محترم شهرستان تبریک […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در ابتدای این دیدار، آقای دکتر لحمیان ریاست دانشگاه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای حضار، فرارسیدن عید فطر را به امام جمعه محترم شهرستان تبریک گفته و سپس به بیان خلاصه ای از وضعیت کنونی دانشگاه و برنامه های آن برای ترم آینده پرداختند.

در ادامه، آقای مهندس عامری معاونت فرهنگی دانشجوئی دانشگاه گزارشی خلاصه از اهم فعالیتهای فرهنگی صورت گرفته در یکسال گذشته توسط دانشگاه ارائه نمودند.

در بخش پایانی این دیدار حجه الاسلام و المسلمین مهدی نژاد امام جمعه محترم شهرستان ضمن خوشامدگوئی به حضار و آرزوی قبولی عبادات آنان، پیشاپیش عید سعید فطررا تبریک گفتند.

ایشان در ادامه، ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات انجام شده، نقش دانشگاه دولتی گرمسار را از نظر «توسعه فرهنگ اسلامی» و جایگاه آن در «انسان سازی» و تربیت نسل آینده در منطقه بسیار مهم دانستند و خواستار تداوم اینگونه فعالیتهای فرهنگی شدند.

IMG_5797    IMG_5799