دیدار هیأت رئیسه دانشگاه گرمسار با امام جمعه محترم شهرستان

اردیبهشت ۹, ۱۳۹۷

ظهر روز یکشنبه ۹۷/۲/۹ ، اعضای هیأت رئیسه دانشگاه گرمسار جهت تبریک اعیاد شعبانیه و سالروز ولادت منجی عالم بشریت “امام مهدی (عج)” به دیدار امام جمعه محترم شهرستان رفتند. در این دیدار ریاست محترم دانشگاه موضوعاتی را در رابطه با دانشگاه مطرح نمودند و امام جمعه محترم نیز رهنمودهایی در مورد مسائل فرهنگی دانشگاه ارائه نمودند. […]

در این دیدار ریاست محترم دانشگاه موضوعاتی را در رابطه با دانشگاه مطرح نمودند و امام جمعه محترم نیز رهنمودهایی در مورد مسائل فرهنگی دانشگاه ارائه نمودند. در پایان هیات رئیسه محترم دانشگاه نماز ظهر و عصر خود را به امامت حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا آرامی به جماعت اقامه کردند.

IMG_0011   IMG_0014