دیدار فرماندار و مسئولان اجرائی شهرستان با امام جمعه محترم گرمسار

بهمن ۱۷, ۱۳۹۴

به مناسبت سی و هفتمین سالگرد دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، فرماندار گرمسار به همراه مسئولان و مدیران دستگاههای اجرائی  و نظامی – انتظامی شهرستان گرمسار ضمن دیدار با حجه الاسلام والمسلمین مهدی نژاد امام جمعه محترم شهرستان گرمسار با آرمانهای امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری تجدید بیعت کردند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در ابتدای این دیدار که صبح روز شنبه ۱۷ بهمن ماه در مسجد جامع شهرستان گرمسار برگزار شد، آقای دکتر طاهری با تبریک ایام پیروزی انقلاب اسلامی به بیان خلاصه ای از وضعیت شهرستان و طرحهای افتتاح شده در دهه فجر امسال پرداخته و به افتتاح بیمارستان ۱۶۴ تختخوابی به عنوان مهمترین طرح در این زمینه اشاره کردند. ایشان در ادامه از همه مدیران و دست اندرکاران و نیز نماینده محترم شهرستان بابت فعالیتهایشان در این رابطه تقدیر و تشکر نمودند.

در بخش دیگری از این جلسه، حجه الاسلام و المسلمین مهدی نژاد امام جمعه محترم شهرستان ضمن تبریک مجدد پیروزی انقلاب اسلامی، به جنایات رژیم طاغوت در به شهادت رساندن مردم اشاره و بخشهایی از محرومیت های مردم از امکانات در رژیم گذشته را بیان نمودند.

ایشان در بخش دیگری از بیاناتشان مسئولان را به اتحاد و همدلی در راستای خدمت به مردم فراخواندند.

پایان بخش این دیدار عکس دسته جمعی مسئولان با امام جمعه محترم شهرستان بود.

IMG_5104-1   IMG_5096-1   IMG_5098-1   IMG_5099-1