دیدار ریاست جدید دانشگاه با امام جمعه محترم شهرستان گرمسار

شهریور ۱, ۱۳۹۴

ریاست محترم دانشگاه در اولین روز کاری رسمی خود به همراه معاونین دانشگاه به دیدار نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم شهرستان گرمسار رفتند. در این دیدار که در فضایی صمیمی برگزار شد، حجه الاسلام والمسلمین مهدی نژاد با تبریک انتصاب آقای دکتر لحمیان به سمت ریاست دانشگاه، ضمن آرزوی توفیق برای ایشان در […]

در این دیدار که در فضایی صمیمی برگزار شد، حجه الاسلام والمسلمین مهدی نژاد با تبریک انتصاب آقای دکتر لحمیان به سمت ریاست دانشگاه، ضمن آرزوی توفیق برای ایشان در مسئولیت جدیدشان، دغدغه هایی را نیز در زمینه اسلامی تر کردن فضای دانشگاه مطرح کردند.

در ادامه این دیدار، آقای دکتر لحمیان با تشکر از بیانات و راهنماییهای نماینده محترم ولی فقیه در شهرستان، سخنان ایشان را سرلوحه تصمیمات خود دانسته و بر پیگیری خواسته ها و دغدغه های اعلام شده تأکید نمودند.

20150822_195029        20150822_195040