دیدار از خانواده های معظم شهدای کارمند

شهریور ۴, ۱۳۹۶

در سومین روز از آغاز هفته دولت و بمنظور گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، مسئولین دانشگاه از خانواده های شهیدان حسن چاوشی و محمدحسین مهاجریان دیدار و تجلیل نمودند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در این دیدار که با حضور مسئولین دانشگاه گرمسار و همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت پذیرفت، […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در این دیدار که با حضور مسئولین دانشگاه گرمسار و همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت پذیرفت، با ادای احترام به مقام شامخ شهدا ، یاد و خاطره آنان را گرامی داشتند.
در ادامه همسر شهید حسن چاوشی به بیان خاطراتی از سجایای اخلاقی و رشادت‌های شهید خود پرداخت.
در پایان این دیدار صمیمانه ،هدایایی به رسم یادبود به خانواده گرانقدر این شهیدان عزیز اهدا گردید.

IMG_0049     IMG_0050