دکتر مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم شد

آبان ۲۳, ۱۳۹۶

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز دوشنبه در حکمی “دکتر مسعود برومند” را به سمت معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب کرد. پیش از این، دکتر وحید احمدی مسئولیت معاونت پژوهش و فناوری وزیر علوم را برعهده داشت. دکتر مسعود برومند فارغ التحصیل دوره دکتری مهندسی مکانیک (توربوماشین) از دانشگاه کرانفیلد در […]

دکتر مسعود برومند فارغ التحصیل دوره دکتری مهندسی مکانیک (توربوماشین) از دانشگاه کرانفیلد در انگلستان است. وی همچنین مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را به ترتیب در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه مهندسی نفت آبادان و دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه بیرمنگام کسب کرده است. دکتر برومند هم اکنون دانشیار دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تخصص توربوماشین و توربین گاز است.متن کامل خبر را در لینک زیر بخوانید:

متن خبر