حضور چشمگیر دانشگاه گرمسار در نهمین دوره جشنواره حرکت

مهر ۴, ۱۳۹۵

نهمین دوره جشنواره ملی حرکت با حضور دکتر سید ضیاء هاشمی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر ایرجی کجوری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی این وزارتخانه روز شنبه سوم مهرماه در دانشگاه شهید باهنر کرمان رسماً افتتاح شد. دانشگاه گرمسار در این جشنواره حضوری چشمگیر داشت، به گونه ای که در بازدید […]

دانشگاه گرمسار در این جشنواره حضوری چشمگیر داشت، به گونه ای که در بازدید دکتر هاشمی از غرفه دانشگاه گرمسار، طراحی غرفه و دستاوردهای فرهنگی این دانشگاه مورد توجه و تقدیر ایشان و مدیران فرهنگی وزارتخانه قرار گرفت.

ضمناً،کارشناسان فرهنگی وزارت علوم نیز به طور جداگانه از غرفه دانشگاه گرمسار بازدید نمودند.

قابل ذکر است که غرفه امسال دانشگاه گرمسار در جشنواره ملی حرکت در نوع خود بسیار خلاقانه بوده و مورد توجه سایر دانشگاهها قرار گرفته است.

جشنواره نهم حرکت در حال برگزاری است و اخبار تکمیلی از این جشنواره در روزهای آینده به اطلاع خواهد رسید.

img_6812-1   img_6932-1